Intressegruppens styrostar

Vill du nå styrostarna så gör du det under "kontakt" ovan.

Ostföranade- OSTgeneral
christian wallertz

Den numera Boxholmsbon med stort hjärta för Boxholms Ost. Christian har en förmåga att hitta bra infallsvinklar och kommer väl till pass i arbetet med artiklar och utåtriktad verksamhet. Sin fritid är det dottern och hennes utvecklinmg som är i huvudfokus. Ingår också i generalstaben

V. OSTförande - OSTGENERALSKAN
Anita Aktanius

Östgötsk kvinna från Mjölby som lever och verkar i Mantorp med ett hjärta av ost som vill att vi å det snaraste återgår till normaltillstånd och att Gräddosten blir skyddsmärkt från och med igår. 2 barns-mor och en inköpare av rang. Anita har bett och sans. Vilket vi i denna styrelse kan behöva. 

Sekreterare - OstKVARTERSMÄSTARE Torbjörn Johansson

Östgöte som numer fastnat i Linköping men som är född i Boxholm och har därefter varit på turné i länets städer. "Utan Boxholm kryddost stannar Sverige" är hans motto. Torbjörn är driftig och mannen bakom mycket arbete i detta Ost-upprop. Han sover oftast med en Boxholm Carolionerost under kudden. 

Kassör - OSTLÖJTNANT
Anders Holm

Östgöte från Linköping med många strängar på sin lyra, sover sällan utan ostkniv... "man vet aldrig när andan faller på" citat A Holm. Anders är mycket noggran med pengar och håller i  börsen. 4 barnsfar och duktig gitarrist förutom sitt engagemang i sin egna firma. Anders löser alltid allt. Alltid. 

Intressegrupp - OSTKAPTEN
Morgan Sehlstedt

Östgöte från Boxholm. Morgan diver säljföretag, med flera grenar, Mogge har även affärsutvecklingsverksamhet och är fruktansvärt driftig och engagerad. Mogge har på Facebook-sidan levererat kloka och nyttiga analyser,  Mogge ansvarar för evenemang och utåtriktad verksamhet i gruppen. Samt merchandise och Ingår i generalstaben

Intressegrupp - OSTLÖJTNANT
Linda Fjellborg

Linda Fjellborg är en Boxholmstös med skinn på näsan. Varit med från dag ett med intelligenta inlägg och stort patos för Boxholmsost. Linda klädde sig och sin familj i egen merchandise på Ost-marschen. Vi tror hon har möjlighet att bli general någon dag. Ingår i generalstaben

Intressegrupp- OSTlöjtnant
ANNA TÖRNSTRÖM

Boxholmstjejen Anna med stort hjärta för Boxholm och Boxholms Ost. Anna har en vilja av stål och kommer väl till pass i arbetet med evenemang och utåtriktad verksamhet i föreningen samt merchandise. 

Intressegrupp- OSTlöjtnant
mats jungmyren

Motalabon Mats med stort hjärta För konsumentval och Boxholms Ost. Mats har en vilja av stål och kommer väl till pass i arbetet med analyser av mejeriprodukter och konumentval. Mats är också en proffsig fotograf. Ingår i generalstaben

Intressegrupp- OSTLÖJTNANT
Nicklas Lövgren

Nicklas har varit i hotell och restaurang branchen i ett antal år. Både Mjölby Norrköping och Göteborg. Stor passion för Boxholm och Boxholms Ost och Har spelat tennis i 45 år dessutom utbildad tennistränare. Nicklas har spelat tennis i Australien.
Nicklas kommer att vara en tillgång till föreningen i allehanda arbetsgrupper,

Nicklas har även ansvaret för tennis Boxholms Kommun.

Intressegrupp - Ostkapten
Peter Trygg

Östgöte från Vikingstad. Peter startade uppropet för att Boxholmsosten ska stanna där den är.  3 barnsfar. Regionchef med stor erfarenhet att leda människor och företag. Både i tjänstesektorn och militärt. Sjunger i tid och otid allt från Sinatra till Deep Purple. 
Peter ingår i generalstaben för strategist tänkande ( GSfST) rörande övergripande strategier för att Boxholms Ost ska vara kvar i Boxholm. 

Intressegruppp - OSTÖVERSTELÖJTNANT
Thomas Kindblad

Thomas Kindblad. Stockholm. CFO-interim och med i princip alla universitetsexamina man kan tänka sig ha rörande företagsekonomi. 2 barns far. Zorro hunden tar en hel del av Tomas liv och tid. En värdefull person i denna förening. Kan bena ut allt mellan 1+1= 3. Sångare i Peking Punk. Thomas ingår i generalstaben för strategist tänkande ( GSfST) rörande övergripande strategier för att Boxholms Ost ska vara kvar i Boxholm. 

Hedersosterian


Intressegrupps
MEDLEM-OSTAMIRAL 
Hedersosterian på livstid 

SVEN OTTO LITTORIN


Sven Otto  initierade detta upprop en dag då han lät alla sina inre mjuka och sensibla sidor välla fram med emfas på Facebook.  Alla upprop har en inspiratör. Sven Otto har med sin långa erfarenhet inom politik och näringsliv varit ovärderlig, i detta ibland mödosamma arbete. Vi är också mycket glada att Sven Otto har erhållit tecknet kommendör av Dannebrogorden, Danmarks finaste utmärkelse. 

Sven Otto ingår i generalstaben för strategist tänkande ( GSfST) rörande övergripande strategier för att Boxholms Ost ska vara kvar i Boxholm.